lauantai 22. elokuuta 2015

Doreen Virtue: Kristallilapset, 2. p.

Doreen Virtuen The Crystal Children ilmestyi ensi kerran vuonna 2003 ja suomeksi kuusi vuotta myöhemmin. Klassikoksi muodostuneesta Kristallilapset-kirjasta on nyt tulossa suomeksi 2. tarkistettu ja uudistettu painos.

Virtue kuvaa kirjassa, kuinka nämä noin vuosien 1995-2003 aikana syntyneet kristallilapset poikkeavat aiemmista sukupolvista. He ovat uuden sukupolven selvänäköisiä ja herkkiä lapsia, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen, mutta joilta puuttuu indigojen tummempi puoli.

Noin vuosina 1988-1992 syntyneet indigolapset ovat nyt noin 23-27-vuotiaita nuoria aikuisia. He ovat tienraivaajia ja epärehellisten järjestelmien murtajia. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat puolestaan nyt noin 12–20-vuotiaita nuoria. He ovat sisäisesti ja ulkoisesti kauniita, hyvin rakastavia, herkkiä ja empaattisia. Kristallilapsia ja muita uuden ajan lapsia syntyy koko ajan lisää.

Doreen Virtuen Kristallilapset käsittelee monia asioita, joilla on vaikutusta näihin erityisiin lapsiin – esimerkiksi parantajan kykyjä, yhteyttä luontoon ja ruokailutapoja. Kirja sisältää kristallilasten ja heidän vanhempiensa sekä heidän opettajiensa haastatteluja. Se tuo esille seikkoja, jotka tekevät lapset onnellisiksi ja saavat heidät pysymään terveinä, mutta se kertoo myös sudenkuopista, joita meidän pitää välttää, etteivät kristallilapset menetä erityisiä lahjojaan.
.

Ei kommentteja: