lauantai 8. elokuuta 2015

Kirsi Lohtaja: Elämää kristallilapsen kanssa

Elokuun lopussa ilmestyy kirja Elämää kristallilapsen kanssa - viisi ensimmäistä vuotta. Kirjan on kirjoittanut Kirsi Lohtaja. Esittelytekstin mukaan kyseessä on tosikertomus Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä vuosista.

Myös kasvatustieteiden parissa on havahduttu siihen, että nykyinen lapsijoukko on erilainen kuin aiemmat, niin oppijoina kuin persoonallisuudeltaankin. Henkisessä kirjallisuudessa heitä kutsutaan muun muassa uuden ajan lapsiksi tai valon lapsiksi. Kristallilapset ovat osa tätä joukkoa.

Heidän kuvauksensa kuulostaa monessa niin tutulta: Kristallilapset ovat hyvin henkisiä, intuitiivisia ja rauhaa rakastavia; valoisia, empaattisia ja usein selväaistisia - sekä erityisherkkiä monille asioille. He ovat myös vilpittömiä, älykkäitä ja samalla viisaita, monilahjakkaita lapsia.

Näillä lapsilla on voimakas rakkauden, turvallisuuden ja hyväksynnän tarve. Luonto ja luonnonmukainen elämä sekä vesi ja puhdas ravinto tukevat heidän kasvuaan. He tietävät intuitiivisesti, mitä he tarvitsevat ja haluavat voidakseen hyvin. Tämä voi näkyä vahvana tahtona ja päättäväisyytenä. Ei ihme, että elämään kristallilapsen kanssa mahtuu myös haasteita vanhan ja uuden maailmankatsomuksen kohdatessa...
.

Ei kommentteja: