tiistai 15. marraskuuta 2016

Heinonen: Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja

Luin Tuulia Heinosen kolmen kirjan kokoelman Uudet valon tähtilapset, Enkelimäisiä olentoja ja Keijumaa. Heinonen, Tuulia (2014). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi.

Kirja on todella rohkeasti ja avoimesti kirjoitettu omista kokemuksista olla uuden ajan herkän lapsen äitinä. Tämä osio oli minulle henkilökohtaisesti hyvin mielenkiintoinen, koska olen mummo kahdelle samanlaiselle herkälle lapselle. Tästä on varmasti hyötyä monelle vanhemmalle tai isovanhemmille, jotka eivät tiedä tästä asiasta, koska lapset todella ovat herkempiä ja näkevät asioita, joita vanhemmat eivät ymmärrä.

Ajatella jos neuvolassa jonain päivänä pystyttäisiin puhumaan avoimesti näistä asioista!

Kirjaa oli helppo lukea ja kannet oli kauniisti kuvitettu. Kirja sisälsi todella paljon tietoa enkeleistä, keijuista, kanavoinnista, jopa Jumalallisen minän kaavion. Näistä varmasti jokainen lukiessaan ymmärtää asian omalla tavallaan ja pystyy vastaanottamaan tiedon siten, miten itse on tällaisia asioita pohtinut ja kokenut. Minulle nämä asiat eivät olleet uutta ja ehkä siksi helppo ymmärtää tekstin sisältöä. Näitä asioita pohditaan ja tietoa etsitään nykypäivänä paljon ja tietoa on monenlaista.

Tässä kolmen kirjan kokoelmassa on paljon tietoa jopa voisi sanoa hyvin "tiivistä" tietoa paljon. Antaa hyvän ponnahdusalustan lukijalle, joka ei vielä ole kuullut näistä asioista kovin paljon ja on mietteissään ajatustensa kanssa.

Kiitos paljon Tuulialle, että sain lukea kirjan. Kaikkea hyvää, antoisaa ja rakkaudellista jatkoa kirjoittamisen parissa!

Lämpimin halauksin
Aino

Julkaistu 01.12.2014, päivitetty 16.11.2016.

Ei kommentteja: