tiistai 1. tammikuuta 2019

Vertaistukea - et ole yksin!

"If you are blessed with a high need baby..."

Suuritarpeisen vauvan tai lapsen vanhemmille löytyy vertaistukea! Yahoossa on keskusteluryhmä osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/STVV/ . Löydät listalta ihmisiä, jotka suhtautuvat positiivisesti lapsentahtiseen imettämiseen, perhepetiin, kantoliinailuun ja moniin muihin pehmeisiin arvoihin.

Listan periaatteisiin kuuluu omalla nimellä (ainakin etunimellä) esiintyminen. Monet listalaiset ovat tavanneet myös livenä ja saaneet listalta todellisia ystäviä.

Perheiden elämäntilanteiden vuoksi lista on suljetumpi kuin monet yahoo-listat. Listalle liittyminen edellyttää esittelyn lähettämistä listan moderaattorille sähköpostilla ja myöhemmin myös muille listalaisille (listan kautta). Saatuaan liittymispyyntösi moderaattori pyytää sinulta henkilökohtaisesti siis hieman pidempää esittelyä sähköpostilla ennen jäsenyytesi hyväksymistä.

Varmistathan sen vuoksi, että ilmoitat toimivan sähköpostiosoitteen listalle liittyessäsi, vaikka lukisitkin jatkossa viestit listan kotisivujen kautta! Älä kuitenkaan ilmoita opiskeluosoitettasi, sillä listapostit jäävät usein oppilaitosten spämmisuodattimiin.

Tervetuloa mukaan :)!

Huom.
Pyyntösi päästä listalle vanhenee automaattisesti 14 päivässä. Jos et ehdi lähettää moderaattorille esittelyä tuon ajan sisällä, eikä moderaattori siis voi hyväksyä sinua mukaan, ota yhteyttä hänen omaan sähköpostiosoitteeseensa, joka löytyy häneltä saamastasi viestistä. (Yahoon luomaan moderaattorin sähköpostiosoitteeseen et pysty lähettämään suoraan viestejä ennen liittymispyyntösi hyväksymistä.)
.

Ei kommentteja: